欢迎来到大庄家彩票!

报关员考试英语复习题

试题 时间:2018-06-16 我要投稿

报关员考试英语复习题

  1.In the foreign trade business, the payment is always made by L/C. In this sentence, L/C is the abbreviation for_________.

报关员考试英语复习题

  A. Bill of Lading

  B. Commercial Invoice

  C. Buying Contract

  D. Letter of Credit

  2.The main purpose of the Customs supervision and control is to _______China’s economic, trade, scientific, technological and cultural exchanges with other countries.

  A. supervise

  B. control

  C. promote

  D. limit

  3.We are sorry to inform you that the shipment is not _______the standard stipulated in the contract.

  A. into

  B. up to

  C. according to

  D. instead of 外贸知识

  4.We usually accept payment by irrevocable L/C payable ______shipping documents.

  A. among

  B. between

  C. against

  D. about

  5.According to the Customs Law, the duty—paying value of an import item should be its normal _______price which should be approved by the Customs.

  A. FOB

  B. CIF

  C. CFR

  D. FCA

  6.We______our price according to the international market.

  A. adjust

  B. readjust

  C. accept

  D. admit

  7.The Customs shall reply in writing within ______from the date of receipt of the application for the refund of the duty paid and notify the applicant of its decision.

  A. one months

  B. two months

  C. three month

  D. six months

  8.The accurate declaration for the import goods is made by the______.

  A. consignee

  B. consignor

  C. Customs

  D. any person

  19.The loading, unloading, transshipment and transit of inward and outward mail bags are subject to Customs control and a ______way bill should be submitted to the Customs by the enterprise providing postal service.

  A. cover

  B. covering

  C. covered

  D. having covered

  10.The de******ion of currency of the Germany is________.

  A. Danish Krone

  B. Deutsche Mark

  C. Cuban Peso

  D. Dutch Florin Guider

  参考答案:1.D 2. C 3. B 4. C 5. B 6. B 7. A 8. A 9. B 10. B

【报关员考试英语复习题】相关文章:

1.报关员考试复习题目介绍

2.小升初英语复习题

3.英语期中复习题的内容

4.小升初的英语复习题目

5.关于小升初的英语复习题

6.三年级英语复习题

7.中考英语冲刺复习题

8.小升初英语综合复习题